10 سوال بزرگ درباره هدفگذاری در کار و زندگی

این بار تصمیم گرفتم موضوع این مقاله را به جای پرداختن به تکنیک‌ها و تاکتیک‌های بازاریابی، فروشندگی و تبلیغات در صنعت بیمه، به موضوعی اختصاص دهم که مشکل شماره یک هر نماینده یا فروشنده‌ای در صنعت بیمه را تشکیل می‌دهد: هدفگذاری

مسئله این است که هر وقت نوبت به تنظیم اهداف می‌رسد، خیلی از مردم حتی نمی‌دانند از کجا باید شروع کنند! البته آنها می‌دانند که مثلاً فلان چیز را می‌خواهند، اما نمی‌دانند چطور و چگونه باید آن را به دست آورند. اما خبر خوب این است که شما می‌توانید هر چیزی که برای دست یافتن به اهدافتان به آن نیاز دارید را یاد بگیرید.

واقعیت این است که هیچکس از شما باهوش‌تر و یا از شما بهتر نیست. از طرف دیگر، تمامی مهارت‌های حوزه‌ی کسب و کار، مهارت‌های فروشندگی در بیمه و مهارت‌های پول درآوردن، همگی و همگی یاد گرفتنی هستند.

مطابق با آنچه گفته شد، من در این مقاله، نظرات پنج نفر از بهترین کارشناسان حوزه‌ی هدفگذاری را برای شما گردآوری کرده‌ام. اما ابتدا معرفی مختصری از هر یک از این پنج نفر را با هم می‌خوانیم.

1. برایان تریسی: که امروزه به عنوان یکی از برترین و سرشناس‌ترین مربیان فروش و موفقیت فردی، در سرتاسر جهان شناخته شده است. او تاکنون بالغ بر 70 عنوان کتاب و بیش از 500 فایل صوتی و ویدیوی آموزشی در زمینه‌های فروش، مدیریت، موفقیت در کسب‌وکار و موفقیت فردی را تألیف و تولید کرده است.

برایان تریسی

2. جک کنفیلد: خالق سری کتاب‌های محبوب «سوپ جوجه برای روح» است. او تاکنون به میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، فرمول مُدرن خود درباره‌ی موفقیت را آموزش داده است و اکنون مربیان زیادی را در سرتاسر جهان برای آموزش و گسترش محتوا و متدولوژی‌های خود، تعلیم داده است.

جک کنفیلد

3. فیل تاون: که مدیر یک صندوق سرمایه‌گذاری و نیز نویسنده‌ی دو کتاب پُر فروش در لیست «نیویورک تایمز» در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری با عناوین «قانون شماره 1» و کتاب «زمان بازپرداخت» می‌باشد. او اشتیاق سیری ناپذیری به آموزش دیگران دارد و تاکنون هزاران نفر را برای انجام سرمایه‌گذاری و داشتن دوران بازنشستگی راحت، تشویق کرده و اعتماد به نفس آنها را برای سرمایه‌گذاری بالا برده است.

فیل تاون

4. جان آساروف: یک کارآفرین سریالی، محقق ذهن و نیز مدیرعامل شرکت NeuroGym است. در طول 25 سال گذشته، وی باعث رُشد و توسعه‌ی پنج شرکت میلیون دلاری در حوزه‌ی املاک و مستغلات، نرم افزارهای اینترنتی، تحقیقات ذهن، مشاوره و مربی‌گری زندگی و کسب‌وکار بوده است. او همچنین نویسنده‌ی دو جلد از پُرفروش‌ترین کتاب‌های «نیویورک تایمز» با عناوین «داشتن همه چیز» و کتاب «پاسخ» بوده است.

جان آساروف

5. تی. هارو اِکِر: نویسنده‌ی برخی از پُرفروش‌ترین کتاب‌ها نظیر «رازهای ذهن میلیونر» و «ثروت سریع» است. او همچنین بنیان‌گذار چندین دوره‌ی آموزشی تحسین برانگیز همچون «ذهن میلیونر متمرکز»، دوره‌ی آموزشی «دستورالعمل زندگی»، دوره‌های مَستِرینگ مربی‌گری و غیره می‌باشد. وی همچنین بنیان‌گذار دوره بین‌المللی «جنگجوی متفکر» است.

تی هارو اکر

.

در ادامه این مقاله، ده تا از رایج‌ترین و مهم‌ترین سؤالاتی که عموم مردم درباره‌ی تنظیم اهداف کاری و زندگی خود همیشه با آنها دست به گریبان هستند گردآوری شده و پاسخ‌های این پنج کارشناس خبره‌ی حوزه «هدف‌گذاری و موفقیت فردی» به هر یک از این ده سؤال نیز ارائه شده‌اند که از شما دعوت به مطالعه این مقاله می‌کنم: (تمامی این سؤالات و پاسخهای ارائه‌شده به آنها مربوط به مورخ 15 فوریه 2017 برابر با 27 بهمن‌ماه 1395 می‌باشد)

سؤال شماره 1:

توصیه شما برای کسی که دست از هدفگذاری و دنبال کردن اهداف خودش کشیده چیست؟

پاسخ برایان تریسی: اگر شما دست از دنبال کردن اهداف‌تان کشیده‌اید، احتمالاً به این دلیل است که به اندازه‌ی کافی، وقت صرف مرور چندباره و دوباره نویسی لیست اهداف خود نکرده‌اید.

پاسخ فیل تاون: همه‌ی ما در طول زمان، حداقل یک بار، دست از دنبال کردن اهداف خودمان می‌کشیم. بهترین راه برای اینکه خودتان را وادار به ادامه‌ی مسیر کنید این است که هم به خودتان و هم به هدف‌تان، قول رسیدن بدهید.

پاسخ جک کنفیلد: شما باید انگیزه‌ی خودتان را مجدداً ارزیابی کنید. ارزیابی درباره‌ی اینکه: آیا هدفی که انتخاب کرده‌اید، درباره‌ی کاری است که «باید» انجام بدهید و یا درباره‌ی کاری است که «دلتان می‌خواهد» انجام بدهید؟

پاسخ جان آسارف: همه‌ی ما آدم‌ها، دست از دنبال کردن اهداف‌مان می‌کشیم، اما برنده‌ها هستند که بر می‌گردند و دوباره کار را از سر گرفته و ادامه می‌دهند.

پاسخ تی. هارو اِکِر: برای دستیابی به این هدف خود، در وهله‌ی نخست، ابتدا باید به «چرایی» اصلی خودتان از انتخاب آن هدف باز گردید.

سؤال شماره 2:

مهم‌ترین و حیاتی‌ترین نکته در مسیر تعیین و یا دستیابی به هدف، از نظر شما چیست؟

پاسخ برایان تریسی: یک ورق کاغذ بردارید و شروع به نوشتن و مکتوب کردن اهداف خود در آن کنید، نکته اینجاست که باید به گونه‌ای بنویسید که گویی همین حالا آن اهداف را به دست آورده‌اید (به عبارت دیگر باید به «زمان حال» بنویسید.)

پاسخ جان آسارف: اهداف و استراتژی‌های خود را به صورت روزانه مُرور کنید تا ذهن‌تان همواره آماده و متمرکز باقی بماند.

پاسخ تی. هارو اِکِر: عزم کردن برای حرکت به سمت هدف، از همه چیز مهم‌تر است. برای اینکه عزم‌تان برای این حرکت راسخ شود، باید با یک هدف کوچک و کاملاً قابل دسترسی آغاز کنید تا به یک پیروزی کوچک برسید و سپس این روند را هر روز تکرار کنید تا به «اثر مرکب» دست یابید.

سؤال شماره 3:

در کدام بُرهه از زندگی‌ام، باید برای خودم هدفگذاری کنم؟! ضمن اینکه معمولاً یک نفر، باید چند هدف داشته باشد؟

پاسخ برایان تریسی: «ماهیت اهداف»: در زمینه‌ی کسب‌وکار، شغل و اُمور مالی | «چرایی اهداف»: به خاطر خانواده و سلامتی | «چگونگی دستیابی به اهداف»: توسط رُشد شخصی

پاسخ فیل تاون: همیشه خودتان را برای بهتر شدن، تحت فشار قرار دهید. اهداف مورد علاقه‌ی من، در زمینه‌ی امور مالی، سلامتی، خانواده، تفریح و سرگرمی هستند.

پاسخ جک کنفیلد: شما باید در هر یک از زمینه‌های کلیدی زندگی خودتان، حداقل 3 هدف داشته باشید: امور مالی | شغل | روابط و ارتباطات | تفریح و سرگرمی | سلامتی | رُشد شخصی

پاسخ جان آسارف: سلامتی / ثروت / روابط / شغل و حرفه / کسب و کار / سرگرمی و تفریح / کسب تجربه / معنویت … ضمن اینکه هرگز خودتان را با چیزهایی که به دست می‌آورید، بیش از حد، احاطه نکنید و غرق آنچه به دست آورده‌اید نشوید.

پاسخ تی. هارو اِکِر: کسب و کار / شغل و حرفه / پول / سرگرمی و تفریح / سلامتی / ارتباطات / نیکوکاری و احسان … در هر کدام از این زمینه‌ها در یک بازه‌ی زمانی، یک هدف تعیین کنید.

سؤال شماره 4:

اگر توسط اطرافیانی احاطه شده باشم که من را در راستای رسیدن به اهدافم، حمایت و پشتیبانی نمی‌کنند، باید چه کار کنم؟

پاسخ فیل تاون: کاملاً طبیعی و بدیهی است که شما در اطراف خود، افرادی را می‌شناسید که در زمینه‌ی تمامی اهدافی که برای خودتان تعیین کرده‌اید، شما را حمایت و پیشتیبانی نمی‌کنند. تنها نکته‌ی مهم این است که شما باید از این احساسات و انگیزه‌های خودتان در برابر حسادت‌ها و ترس‌های این افراد، به شدّت مراقبت کنید. تمام تمرکز و انرژی‌تان را بر روی خودتان و حرکت رو به جلو بگذارید و مستقیم به سمت جلو حرکت کنید. خیلی زود، به هدف‌تان خواهید رسید.

پاسخ جان آسارف: برقراری ارتباط بین خودتان با یک شخص دیگر که او هم به دنبال دست یافتن به اهدافش است، شانس موفقیت در طی کردن مسیر و به انجام رساندن اُمور و رسیدن به اهداف را برای هر دوی شما بسیار بالاتر می‌برد.

سؤال شماره 5:

اگر نتوانم در بازه زمانی که تعیین کرده‌ام، به هدفم برسم باید چه کار کنم؟

پاسخ برایان تریسی: زمانی که نتوانستید در زمان مقرر، به طور کامل به هدف خود برسید اصلاً احساس بدی نداشته باشید. اهداف واقعاً بزرگ، زمان نسبتاً زیادی برای دستیابی، لازم دارند. مجموع تمامی اهداف خود را به عنوان یک مطلق شکست‌ناپذیر متصور شوید، سپس در زمان مقرر، به بازتابِ آن مقدار از اهداف‌تان که به آن رسیده‌اید نگاه کنید و سپس به مسیر خود ادامه دهید.

پاسخ جک کنفیلد: قدردان و سپاسگزار باشید؛ به خاطر همان مقداری که به آن دست یافته‌اید جشن بگیرید و برایش ارزش قائل شوید؛ سپس مجدداً تمام تمرکز خودتان را بر روی آن بخش از هدف‌تان که هنوز به آن نرسیده‌اید قرار دهید.

پاسخ تی. هارو اِکِر: ابتدا موانع موجود را پیدا و مشخص کنید و سپس مطمئن شوید که بر آنها غلبه می‌کنید. این موانع احتمالاً شما را در سایر زمینه‌های زندگی‌تان متوقف خواهند کرد.

سؤال شماره 6:

اگر لازم باشد تا در میانه راه، بخشی از اهدافم را تغییر دهم باید چه کار کنم؟

پاسخ جک کنفیلد: رسیدن به یک هدف، دقیقاً مثل پرواز یک هواپیماست. شما باید مرتباً موقعیت خودتان را بررسی و مسیرتان را اصلاح کنید تا در نهایت به مقصد برسید. پس ایجاد تغییراتی در هدف، به مانند اصلاحات مسیر همان هواپیماست و گاهی برای رسیدن به هدف، لازم و حیاتی است.

پاسخ جان آسارف: به نظر من حرکت کردن با جریان تغییرات، کاملاً نرمال و طبیعی است.

پاسخ تی. هارو اِکِر: اگر تغییر دادن هدف برای شما تبدیل به یک عادت شده است پس هرگز اهداف‌تان را تغییر ندهید. اما اگر ربطی به عادت ندارد، تغییر دادن بخشی از هدف، مشکلی ندارد.

سؤال شماره 7:

آیا راهکاری برای غلبه بر به تعویق انداختن و مسامحه کردن در هدفگذاری وجود دارد که بتواند باعث شروع حرکت من به سمت دستیابی به اهدافم شود؟

پاسخ جک کنفیلد: از خودتان بپرسید که: «چرا و به چه دلیلی من انجام این کارها را به تعویق می‌اندازم؟!» اگر پاسخی صریح و مشخص برای این سؤال به ذهن‌تان نمی‌رسد، بلافاصله دست به کار برنامه‌ریزی برای انجام و تکمیل کارها شوید و البته حتماً برای تکمیل کردن کار، زمان مشخصی تعیین نموده و به آن پایبند باشید.

پاسخ جان آسارف: هر هدف را به تکه‌ها و بخش‌های کوچک‌تری تقسیم کنید و این بخش‌های کوچک را به انجام برسانید؛ حتی اگر از انجام این کار خوشتان نیاید.

پاسخ تی. هارو اِکِر: ما برای دیگران، بسیار بیشتر کار انجام می‌دهیم تا برای خودمان! لحظه‌ای توقف کنید و به خودتان فکر کنید و به دنبال یک چرایی محکم برای انجام کارهایی که شما را به هدفتان می‌رساند پیدا کنید.

سؤال شماره 8:

آیا شما پیشنهاد می‌کنید که اهداف کوچکتری برای خودمان انتخاب کنیم و یا درمقابل، ریسک شکست خوردن را با انتخاب یک هدف بزرگ، به جان بخریم؟

پاسخ برایان تریسی: اهداف بزرگ را به مجموعه‌ای از اهداف کوچکتر امّا مهم تقسیم کنید؛ به گونه‌ای که رسیدن به هر یک از آن اهداف کوچکتر، در حکم یک نقطه‌ی عطف برای شما باشد. بدین‌گونه احساس یک برنده را خواهید داشت و جلوی از پا درآمدن و در هم شکستن خودتان را خواهید گرفت.

پاسخ فیل تاون: من همیشه می‌گویم: «کاری را انجام بده که می‌توانی و از پسِ آن بر می‌آیی»، طبعاً توانایی‌های هر کسی با دیگری متفاوت است. اما به هر حال ده هدف کوچک در طول زمان، می‌تواند به اندازه‌ی دو هدف بزرگ، مهم و تأثیرگذار باشد.

پاسخ تی. هارو اِکِر: نظر من این است: هر دو! زیرا شکست فقط وقتی اتفاق می‌اُفتد که شما تسلیم شوید. هدف بزرگ داشته باشید اما آن را به اهداف کوچکتری که قابل مدیریت کردن هستند تقسیم کنید.

سؤال شماره 9:

آیا روشی وجود دارد که به واسطه آن، بتوانم تا زمان رسیدن به اهدافم، با انگیزه باقی بمانم؟

پاسخ فیل تاون: اطراف خودتان را با موفقیت، احاطه کنید. بهترین عامل حفظ انگیزه در طول مسیر دستیابی به اهدافتان، این است که شاهد رسیدن سایرین به اهدافشان باشید.

پاسخ جک کنفیلد: گوش دادن به صحبت‌های انگیزشیِ رهبران الهام بخش، می‌تواند الهام بخش شما برای دنبال کردن موفقیت‌های باور نکردنی باشد.

پاسخ جان آسارف: به نظر من شاه کلید با انگیزه باقی ماندن این است که آن «چرایی بزرگ» خودتان را پیدا کنید. همین امر، بزرگترین منبع تزریق انگیزه به شماست.

پاسخ تی. هارو اِکِر: یک سیستم پاداش‌دِهی برای خودتان ایجاد کنید. بدین ترتیب که هر زمان به یکی از اهداف خود می‌رسید، خودتان به خودتان جایزه و پاداش بدهید. این کار، همواره انگیزه‌ی شما را در سطح بالایی حفظ می‌کند.

سؤال شماره 10:

اصلی‌ترین هدفی که خود شما برای سال 2017 در نظر دارید که به آن برسید چیست؟

پاسخ برایان تریسی: اصلی‌ترین هدف من برای سال 2017 انتشار یکی دیگر از دوره‌های آنلاین من با موضوع رهبری است.

پاسخ فیل تاون: بزرگترین هدف من در سال جاری، این است که به حداقل 3000 نفر کمک کنم تا سبک و متد جدید من درباره سرمایه‌گذاری که به نام «قانون شماره 1» معروف است را بیاموزند.

پاسخ جک کنفیلد: بزرگترین هدف من در سال 2017 این است که به 1000 نفر کمک کنم تا بتوانند دوره آموزش آنلاین من با عنوان «برنامه‌ی مربی‌گری» را با موفقیت پُشت سر بگذارند.

پاسخ جان آسارف: اصلی‌ترین هدف من در سال جاری، جمع‌آوری و سرمایه‌گذاری 20 میلیون دلار برای توسعه و گسترش شرکتم به نام NeuroGym است.

پاسخ تی. هارو اِکِر: هدفم این است که تا پایان امسال، یک پروژه‌ی سِری که نمی‌توانم نامش را ببرم، تکمیل کنم.

اُمیدوارم آنچه در مقاله فوق خواندید مورد توجه و استفاده شما واقع شده باشد. اگر تمایل به مطالعه مقالات و دریافت آموزشهای بیشتر در رابطه با موضوع هدف و هدفگذاری دارید لطفاً درخواست خود را از بخش نظرات و کامنت‌ها در انتهای همین صفحه با ما در میان بگذارید…

فهرست مقاله

کامل‌ترین دوره آموزش تخصصی مذاکره در فروشندگی بیمه‌های عمر

دیدگاههای این مقاله

10 پاسخ

  1. من دوره فروش بیمه عمر شما رو خریداری کردم و راضی هستم. ممنون

  2. سلام جناب عسگری
    مقوله هدف وبرنامه ریزی وروشهای دستیابی به اهداف ، گامهای اولیه شروع هرکسب وکاری هستند حال اینکه درمارکت بیمه حتما باید به صورت یه اصل برای شروع کار در نظرگرفته شود ولی متاسفانه اکثرا با اصول ومبانی تعیین اهداف ،زمانبندی ،روشهای دستیابی وبرنامه ریزی و….آشنا نیستیم .خواهشمندم صفرتا صد این موضوع را حالا با صلاحدید خودتان با یکی از روشهای آموزشی ارائه فرمایید قطعا افراد زیادی مثل من نیازمند این مقوله مهم هستند با سپاس فراوان

    1. درود بر شما
      ابتدا از اینکه نقطه نظر و پیشنهاد ارزنده خودتون رو با ما درمیان گذاشتید از شما صمیمانه سپاسگزاریم
      خبر خوب اینکه در حال تهیه و تدوین یک آموزش جامع با موضوع روشهای هدفگذاری و برنامه ریزی شخصی و شغلی ویژه نمایندگان و فروشندگان بیمه در ایران هستیم و به زودی این آموزش بر روی سایت بیمه مارکتینگ قرار خواهد گرفت
      بیمه‌گر و توانگر باشید…

  3. موضوع هدف گذاری به نظر من قبل از دانستن هر دانشی در زمینه فروش ضروری ترین موضوعی است که باید به آن پرداخت چرا که فارق از داشتن هر کسب و کاری به فرد کمک میکند که بر موانع و مشکلات به خاطر آن اهداف متعالی پیروز گردد و در اتوبان موفقیت قرار گیرد.

  4. سلام و درود
    مرسی از زحمات بی وقفتون آقای عسگری و اینکه منتظر مقالات شما با موضوع هدفگذاری در آینده هستم چون موضوع هدف در عین سادگی فاکتور مهمیه در امر فروش بیمه عمر
    شب و روزتون خوش

    1. درود بر شما
      اتفاقاً موضوع هدفگذاری و برنامه‌ریزی های کاربردی برای دستیابی به موفقیتِ تضمین شده از مباحث بسیار بسیار مورد علاقه برای شخص من نیز محسوب می‌شوند. اما اینگونه کامنت‌ها مثل همین کامنت شما که به من و مجموعه‌ی بیمه‌مارکتینگ، خط موضوعی بدهند و بدانیم کاربران سایت بیمه‌مارکتینگ واقعاً بیشتر به چه موضوعاتی علاقه‌مند هستند، بسیار کم هستند.
      اما همین کامنت شما رو به فال نیک می‌گیریم و اطمینان میدم بهتون که نه تنها مقاله، بلکه فیلم‌های آموزشی بسیار بیشتری در زمینه‌ی موفقیت فردی و هدفگذاری و برنامه‌ریزی با هدف موفقیت را تولید و ارائه خواهیم کرد.
      بیمه‌گر و توانگر باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود رایگان کتاب

رمز فروشندگی بیمه‌های عمر در ایران

در این کتاب 104 صفحه‌ای می‌خوانید:

روش جلب توجه و اعتماد مشتری در بازارهای سرد

تکنیک Opening و باز کردن سر صحبت با مشتری

روش پی بردن به نیازهای اصلی مشتری از زبان وی

چرایی و چگونگی تبدیل نیاز مشتری به خواسته احساسی

کتاب رمز فروشندگی بیمه های عمر در ایران - نویسنده: حامد عسگری - بیمه مارکتینگ

اطلاعیه مهم زیر را مطالعه کنید:

نماینده گرامی؛ درحال حاضر، ترم اول کالج به‌طور کامل برگزار شده ولی هنوز ترمهای تحصیلی دوم به بعد شروع نشده‌اند.

برای ثبت‌نام در ترم اول و دریافت ویدیوهای تمامی دروس این ترم، بر روی دکمه زیر کلیک کنید…